fredag 11 juni 2010

Lordag morgon eller formiddag....

.....a ikvall ar det hemfard. Blandade kanslor, da det kanns lite tungt att lamna detta underbara klimat o service jag har haft har, men samtidigt sa ska de bli skont a komma hem till verkligheten a allt som vantar dar.

Igar kom solen a alla i teamet ljublade av gladje med tanke pa de scener som vi hade kvar att filma. Sa alla begav sig till en strand a resort langre bort, som ar lyxresorten pa on. Som ni ser nedan sa ar det inte sa svart att gora bra film med tanke pa miljon ;-) Jag o Micke va forst ut at filma. Har sitter vi, sminkade o klara, for att ga ut a kora.
A har ytterligare lite langre fram i tiden ar vi pa g ner i vattnet for att sen.... Jag vill inte avsloja for mkt vad som hander, for det far ni se i augusti da filmen kommer ut. Sa hall utkik!

Ett stort tack till de Thailandska teamet som va saaa duktiga! Nedan ser ni delar av dem.

Senare pa kvallen va de dax for party pa stranden, med god mat och dryck, som en rolig avslutning pa en fantastisk vecka. Saaa mysigt att sitta pa stranden, onska vi kunde gora det hemma oxa. Kan vi val, men det ar inte direkt den temperaturen som har. Tippar pa att det va ca 30 grader dar vi satt igar.

Efter ett antal ol och glas vin sa va de dax att ga vidare a inte till vilket stalle som helst, utan till den inhemska baren nagra hundra meter langre bort. A jesus sager jag bara. Dan the man som han kallas ar verkligen en rolig och speciell person att skada a likasa hans bar som ser ut som att den ska trilla ihop viken sekund som helst. De roliga va att han spelade tokbra musik, sa de va dans for hela slanten. Saaa kul!

Nu ska jag njuta av de sista solstralar fran Thailand. Galler ju att maxuttnyttja nu, med tanke pa vadret hemma ;-)
See u in Sweden!
PoK





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar