torsdag 15 juli 2010

Jaha då har...

vi anlänt till Sundsvall å solen skiner fortfarande :-) Jag kom inte ihåg när jag va här senast, men de ä nog en 20 år sedan eller nått, så minnet av staden är typ noll å ingenting. Nyfikna som vi är så va vi ju därför tvungna att redan igår gå ner på stan å kolla läget. Fin stad må jag säga! Eller mysig är nog me rätt ord, å luftig....Hmmm, fattar ni? ;-) Ni får helt enkelt besöka den om ni inte varit här. Vi fortsatta idag å då såklart att gå in i butikerna oxå. Å gissa vem som hängde där i ett skyltfönster. Jupp, jo men visst....där va visst jag. He, he...lite roligt faktiskt. Har en stolt moster å morbror som har pratat varmt om mej här...;-)

Efter en god lunch på Casinot, tog vi en promenix ner till hamnen, som ni ser nedan. Mina bröder å min brors fru som ni ser på fotot. Å jag såklart ;-)

Idag va det sedan äntligen dax för att träffa släkten å vi hade en uppsamling utanför vårt boende, vandrahemmet på Norra berget.

Efter att hälsat på alla å uppdaterat minnet på vem alla ä å framförallt vilka barn som tillhör vem (händer väldigt mkt på tre år, då jag inte har träffat några sen vår förra träff i Hällevik) så begav vi oss till Haga kyrka. Där spenderade vi kvällen, som bjöds på god mat, sång/allsång och information om de kommande dagarna. Å de ä fullspäckat schema, sååå kul! Tyvärr så måste jag ju tyvärr svika på lördag morgon, men hinner med lite innan dess i alla fall. Jag passade faktiskt redan ikväll på att besöka Södra berget, som ni ser nedan.

Shitpomfrit vilken utsikt, eller vad säger du Adam ;-)

Nä, de kommer en dag imorgon oxå å ärligt talat så är jag helt slut. Sömnbristen börja ta ut sin rätt nu, men...tänk inte på de! Ska i alla fall försöka ta ikapp lite inatt. Börja morgondagen med ett aerobicass, under min ledning....he, he....Jodå så att...vi får väl se hur de går. Nej...lite ringrostig, men de ska nog gå bra! Efter det så forsätter femkampen vi startade idag samt olika friluftsaktiviter såsom padling, fiske, vandring etc. Kommer att bli en kanon dag, som jag ser i fram emot!

Så jag säger god natt, vi ses imorn eller på lördag!

Tudilidu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar